Szülők délutánja

A szülőkkel való kapcsolattartás jegyében május 29-én délután 15 órától rendeztük meg „Szülők délutánja” rendezvényünket. A szülők mellett a szakiskola tanárai, a fellépő diákok osztályfőnökei is meghívást kaptak.

A szülők 14 órától folyamatosan érkeztek, így a műsoros rész megkezdése előtt is lehetőség nyílt a csoportvezetőkkel való találkozásra. A diákok bemutatkozása a 9. évfolyam keringőjével kezdődött. Ezt követte a bábcsoport műsorszáma, a lányok marionett bábokkal kánkánt „táncoltak”. A zenés produkciókat a színjátszó kör előadása követte, előadásuk címe„Veszélyeztetett gyerek”.

A színdarabot követően egy lendületes, dinamikus bemutató következett ritmikus sportgimnasztikából, melyet 9-11-es lányok adtak elő. A diákok bemutatkozását a 10. évfolyam táncosai zárták: latin mixet adtak elő.

A bemutatók után a diákok maguk készítette ajándékkal és virággal kedveskedtek szüleiknek, tanáraiknak, majd közös uzsonna és beszélgetés következett.

A szülők egyöntetű véleménye volt, hogy jól érezték magukat a rendezvényen, örültek, hogy gyermekeiket szerepelni láthatták és újabb információkat hallhattak a csoportvezetőkkel való beszélgetés során. A kollégiumi nevelőtestület szintén egységes volt abban, hogy a rendezvény jó színvonalú és hasznos volt, elősegíti a szülőkkel való folyamatos kapcsolattartást, együttműködést,  a következő tanévben is meg kell szervezni.